Over OVB

Ondernemersvereniging Buren is een collectieve, sterke, zelfstandige belangenbehartiger van ondernemers en voor ondernemers gevestigd en/of woonachtig in de kernen van Asch, Beusichem, Buren, Erichem, Kapel-Avezaath (gem. Buren), Kerk-Avezaath, Ravenswaaij, Zoelen en Zoelmond.

Ondernemersvereniging Buren organiseert regelmatig gezellige bijeenkomsten en andere evenementen waar je in contact kunt komen met andere leden en kunt netwerken. Of je nu een startende ondernemer bent of al jaren in de branche actief bent, Ondernemersvereniging Buren bied je de kans om jouw zakelijke netwerk te versterken en je bedrijf te laten groeien dankzij de connecties die je hier opbouwt. Neem een kijkje rond op onze website en ontdek hoe je lid kunt worden van onze vereniging. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in onze gemeenschap van actieve ondernemers.

Bestuur

Gerard van Eck
Voorzitter

Gerard van Eck

DSC_5576-Bob-v2-240x300
Secretaris

Bob Bus

Steven van den berg
Penningmeester

Steven van den Berg

Ayse Salmaz
Bestuurslid

Ayse Salmaz

JandeMoree
Bestuurslid

Jan de Morée

Ondernemersplatform Buren

De ondernemersvereniging Buren neemt deel in het Ondernemersplatform Buren. De Stichting ondernemersplatform Buren is een samenwerking van vijf actieve ondernemersverenigingen in de gemeente Buren. Doel van dit samenwerkingsverband is belangenbehartiging van de aangesloten leden en verbetering van het lokale ondernemersklimaat.

logo